Povestea pe scurt ...In 2013 a inceput aventura in lumea comertului online iar scopul era acela de a oferi o noua viziune asupra modului de a face cumpărături. Alegerea devenea mai usoara atunci cand aveai toate mostrele de materiale in casa, pentru ca acest serviciu a existat inca de la inceput si era ceea ce Textil Deco aducea nou.
Dupa ce pasiunea mea pentru culori, imprimeuri si texturi a intalnit dorinta si nevoia voastra de a cunoaste mai mult din aceasta lume a designului interior, a aparut serviciul TEDECOR si s-au pus bazele unui nou concept, dupa care Textil Deco functioneaza.
Acum, Textil Deco se adreseaza celor care vor sa se bucure de munca depusa in amenajarea locuintei si care inteleg ca fiecare detaliu conteaza. E pentru cei care vor sa stie cum sa faca alegerile potrivite si sa identifice produsele de care au nevoie pentru a scrie povestea casei lor.
Pentru ca tot ce ne inconjoara are o poveste.
Sunt Cristina Ciortan, omul din spatele Textil Deco si cea care este alături de tine pe parcursul procesului de decorare, atunci cand ai nevoie.

Hai sa scriem impreuna povestea casei tale!
 

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0745610391

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!