Storuri Romane

               Storuruile romane sunt o varianta practica si in acelasi timp eleganta de decorare  a ferestrelor. Ele ofera intimitate si protejeaza de razele soarelui. Sunt folosite cu succes la decorarea ferestrelor din bucatarie sau hol dar vor pune in valoare si ferestrele unui dormitor sau ale unui living, uneori fiind chiar principalul centru de interes al amenajarii.
                Storurile romane pot fi confectionate din orice material de perdea sau draperie pe care le gasiti disponibile in magazinul online, fie din categoria perdelelor pentru bucatarie fie din cele Standard sau Exclusive.
                Storurile romane pot fi montate pe tavan, pe perete sau pe rama geamului/usii. In cazul montarii pe tavan sau pe perete este nevoie ca deasupra geamului sa fie un spatiu de aprox 25-30 cm unde sa se poata forma faldurile atunci cand ruloul este ridicat si sa nu incomodeze la deschiderea geamului. De asemenea la montarea pe rama geamului/usii este important sa tineti cond de faptul ca latimea sistemului in partea de sus este de aprox 4 cm si este posibil sa loveasca glaful la deschiderea geamului.  
 

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!