TOP 3 REGULI de respectat atunci cand decorezi

TOP 3 REGULI de respectat atunci cand decorezi
In procesul de amenajare a locuintei facem alegeri de toate felurile si in fiecare moment. Dar unele dintre elementele importante sunt totusi trecute cu vederea, fie pentru ca nu par importante, fie pentru ca nu stim ca ar trebui sa tinem cont de ele.

Iata 3 dintre aspectele pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand amenajezi un spatiu:


1. TRATEAZA-TI LOCUINTA CA PE UN INTREG

 


 

Pentru o amenajare coerenta, nu gandi fiecare camera separat atunci cand alegi paleta cromatica, stilul amenajarii sau materialele folosite. Concentreaza-te pe intreaga locuinta, gaseste elemente comune intre incaperi, care sa faca legatura intre ele. Poti alege o culoare care sa se regaseasca in fiecare camera, in diferite proportii. Sau poti alege un imprimeu care sa se repete in culori diferite. Joaca-te cu elementele decorative dar respecta aceasta regula.


2. TINE CONT DE NUANTA PARCHETULUI

 

De multe ori parchetul are o nuanta de galben, de rosu sau chiar de verde.
Asigura-te ca acea culoare se va regasi in schema cromatica pe care o vei alege pentru casa.
Si nu uita de prima regula atunci cand alegi parchetul: acelasi model in toata casa. Spatiul va fi fragmentat si fara nicio continuitate daca alegi un model diferit pentru fiecare camera. Oricat de multe modele frumoase de parchet gasesti in magazine, nu le poti avea pe toate. Va trebui sa te hotarasti la unul singur. :)


3. ALEGE MOBILIER DE DIMENSIUNI POTRIVITEPiesele de mobilier trebuie sa fie in primul rand functionale si sa se potriveasca cu dimensiunile spatiului.
O canapea sau o masa de dining prea mari vor face ca incaperea sa fie inghesuita si neprimitoare.
Asigura-te ca fiecare piesa de mobilier are rolul ei si ca poate fi folosita fara sa te strecori pe langa ea. Daca spatiul este mic, poate ar fi mai bine sa folosesti mobilier multifunctional decat sa incarci cu elemente prea voluminoase.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!